Ποιά είναι η διαδικασία για να υποβάλω το έργο μου προς θεώρηση;

  • Μπορείς να αποστείλεις το έργο σου με e-mail στο [email protected], υπόψη Εκδοτικού Τμήματος. Εναλλακτικά μπορείς να υποβάλεις αντίγραφο του έργου σου (όχι το πρωτότυπο) ταχυδρομικά στη διεύθυνση ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1, 144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ή να το παραδώσεις προσωπικά στη Γραμματεία, υπόψη Εκδοτικού Τμήματος. Ραντεβού δε γίνονται κατά την υποβολή. Τα χειρόγραφα που έχουν υποβληθεί για αξιολόγηση δεν επιστρέφονται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
  • Το έργο σου θα μελετήσει επιτροπή αξιολόγησης. Θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου σε διάστημα εντός έξι μηνών το αργότερο. Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζεις πως το σκεπτικό της απόφασης υπέρ ή κατά της έκδοσης ενός βιβλίου δεν είναι ανακοινώσιμο.
  • Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σέβονται την πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων. Γι' αυτό σου προτείνουμε να κατοχυρώσεις τα πνευματικά δικαιώματα για το έργο σου, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, σε συμβολαιογράφο ή όπου αλλού κρίνεις πρόσφορα.
  • Επειδή το έργο που θα μας υποβάλλεις δεν επιστρέφεται, παρακαλούμε στείλε μας αντίγραφο και όχι το πρωτότυπο. Σε περίπτωση απώλειας δεν φέρουμε ευθύνη.


Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;

Σε 7 από 7 άρεσε αυτό το άρθρο