Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την υπηρεσία Εγγύησης Χαμηλότερης Τιμής;

  • Θα πρέπει κατά την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος από το Psichogios.gr το ίδιο προϊόν να εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό ή φυσικό κατάστημα που θα μας υποδείξεις, σε απόθεμα και σε χαμηλότερη τιμή από την προσφερόμενη στο site μας.
  • Η σύγκριση τιμών θα πρέπει να αφορά ακριβώς το ίδιο βιβλίο και όχι παραπλήσιο.
  • Πρόσθετες δωρεάν παροχές υπηρεσιών ή/και προϊόντων μαζί με το συγκρινόμενο προϊόν δεν καλύπτονται και δεν υπολογίζονται στα πλαίσια της παρούσας Εγγύησης Χαμηλότερης Τιμής.
  • Το εν λόγω προϊόν θα πρέπει να μην είναι φθαρμένο, να είναι διαθέσιμο και ότι η χαμηλότερη τιμή αυτού θα πρέπει να αφορά την ακριβή τιμή διάθεσής του και όχι την τιμή που τυχόν θα προσφέρεται στον καταναλωτή από εξάρτηση της αγοράς του με ειδικές προσφορές, ενέργειες, προνόμια ή εκπτώσεις
  • Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποτεδήποτε την παρούσα εμπορική πολιτική καθώς και να προβεί οποτεδήποτε στις οποιεσδήποτε αλλαγές/τροποποιήσεις στους παρόντες όρους/προϋποθέσεις, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Σε περίπτωση που κάποιος από τους παρόντες όρους/προϋποθέσεις κριθεί άκυρος ή σε κάθε περίπτωση ανεφάρμοστος, αυτό δε θα επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;

Σε 0 από 0 άρεσε αυτό το άρθρο