Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα e-book;

Ενώ βρίσκεσαι στη σελίδα του βιβλίου που επιθυμείς, μόλις πατήσεις το κουμπί «ΑΓΟΡΑ E-BOOK», αυτό θα προστεθεί στο καλάθι αγορών και στη συνέχεια πατάς το κουμπί «Ολοκλήρωση παραγγελίας». Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας θα σου ζητηθεί να συμπληρώσες τα εξής προσωπικά στοιχεία: email, όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας. Η πληρωμή της παραγγελίας που περιέχει e-book μπορεί να γίνει με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, με Paypal και τέλος με δωροκάρτα.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, θα λάβεις άμεσα στο email σου την επιβεβαίωση παραγγελίες και εκεί θα περιλαμβάνονται οι οδηγίες αλλά και ο υπερσύνδεσμος (link) για να κατεβάσεις (download) το e-book που μόλις απόκτησες. Τα ebook αποστέλλονται αυτόματα από το σύστημά μας μετά την ολοκλήρωση της εξόφλησης της παραγγελίας σου. 

Εάν δεν βρίσκεις το email στα εισερχόμενά σου, έλεγξε και τον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam/junk) καθώς και τις καρτέλες Ενημερώσεις και Προωθήσεις αν διαθέτετε gmail, καθώς πιθανόν να έχει αρχειοθετηθεί εκεί.

Τα e-books που αγοράζεις από το site μας, αποθηκεύονται επίσης και στον λογαριασμό σου, στην ενότητα «Οι παραγγελίες μου», όπου μπορείς να τα κατεβάσεις πατώντας στο ειδικό σήμα.


  • Αγορά στο iTunes

Τα e-books των Εκδόσεων Ψυχογιός είναι επίσης διαθέσιμα για άμεση αγορά μέσα στις εφαρμογές ανάγνωσης Apple Books (για συσκευές iOS). Εάν διαθέτεις ήδη την εφαρμογή, προτείνουμε να πατήσεις το κουμπί «Λήψη στο Apple Books». Με τον τρόπο αυτό θα μεταβείς άμεσα στην εφαρμογή όπου μπορείς να αγοράσεις το e-book που επιθυμείς.


Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;

Σε 0 από 0 άρεσε αυτό το άρθρο